Declaració de la Coordinadora Catalana d’Ajuntaments Solidaris amb el Poble Sahrauí en relació a l’escalada militar al Guerguerat

tropes de l’exèrcit del Marroc han entrat a la zona del Guergerat per trencar el bloqueig dels manifestants i formar un passadís per facilitar el pas de tot tipus de vehicles en la franja de cinc quilòmetres que separen la duana marroquina amb Mauritània. La resposta del Front Polisario ha estat agafar posicions davant un eventual enfrontament armat.

Segueix llegint

17è programa de #SIROCOTV!

Què va suposar Gdeim Izik per la causa sahrauí? Quina és la situació actual als Territoris Ocupats per Marroc? I en l’àmbit de presos polítics? Com les entitats solidàries amb el poble sahrauí podem difondre la situació dels TTOO?
En parlarem amb:
🗣💬 Hassana Aalia, activista saharaui dels Territoris Ocupats del Sàhara Occidental
🕖 20h (19h hora campaments sahrauís)
📆 Diumenge 7 de juny
Us hi esperem!

https://ja.cat/Sirocotv

Add to Calendar

25 anys de Vacances en Pau

Benvolguts amics, aquest any farà vint-i-cinc anys, que van arribar per primera vegada infants sahrauís a la nostra comarca, avui molts d’aquests infants ja són pares i el patiment del poble sahrauí continua, nosaltres continuem donan suport a aquest poble i denuncia’n aquesta injustícia, amb aquest acte volem demanar la vostra col·laboració amb l’acolliment d’infants, si voleu més informació us esperem.

DISSABTE, 25 DE GENER A LES10.30 HORES

A l’ESPAI CÍVIC CENTRE, carrer de la Trinitat, 31, IGUALADA